Gezien

Wat is dit?

Dit is nou mijn (gerenoveerde en geheel vertaalde) persoonlijk showcase. „Show” in de bedoeling van het delen van aanzichten die ik ergens heb gevonden, van het demonstreren van mijn passie voor aanzichten, en ten slotte ook soms van het doorgeven van interessante details, die ik misschien zelfs net heb geleerd in de context van dergelijke aanzichten.

Mijn passie voor het conserveren van momenten in de vorm van (soms onverwachte) schoten en deze vervolgens tot een groter beeld te verbinden heb ik bijna mijn hele leven. Hoewel deze passie was soms iets verminderd, was ze toch nooit verdwenen. Ze is eigenlijk een van mijn weinige constanten.

Ik heb geen idee hoe mooi of vreemd je de uitkomst gaat vinden, maar in elk geval kijk ik uit naar je reactie of kritiek. En als je op zoek bent naar iemand om ongewone schoten te maken van wat het ook mag zijn, laat het mij graag weten.

Technisch

Behalve het bovenstaande is dit hier ook wel een show (en test) case voor mijn bilderblock Drupal-theme. Dit theme heb ik eenmaal voor Wordpress begonnen, maar ooit overkwam ik de vele goede redenen voor een migratie naar Drupal.

Gastauteurs

In mijn archief zijn ook enkele oudere plaatjes, die niet mijn eigen werk zijn, maar van mijn voorouders. Als ze interessante historische aanzichten bevatten, worden ze hier ook wel getoond, en hebben dan een ander auteurskenmerk dan „DH”.